Új fém polc került a szerkesztőségünkbe nekem köszönhetően

Egy helyi lapnál dolgozom, az iroda ügyes-bajos dolgait kell intéznem. A feladatkörömbe beletartoznak a beszerzések is, ezért mikor felmerült igény, hogy a régi, megkopott fém polcaink helyett újakat kéne vásárolni, a főnököm engem bízott meg azzal, hogy szerezzek be újakat. Először megijedtem a feladattól, mert eddig csak apróbb beszerzéseket kellett csinálnom és ez volt az első nagyobb volumenű. Megpróbáltam a legjobban teljesíteni,ezért először ahelyett, hogy nekiestem volna az internetnek, hogy találjak egy random beszállítót, inkább megkérdeztem édesapámat a dologról. Neki saját vállalkozása van, műszaki cikkeket árusító üzletet vezet és tudtam, hogy nemrégiben lettek nála lecserélve a polcok. Mivel azok nagyon jók voltak, megtudakoltam tőle, kikkel csináltatta.

A RackingLog nevét azelőtt még sosem hallottam, de apukám biztatására megkerestem őket a neten. Azonnal megtetszettek a fotóik, amelyeken látszott, hogy nagyon strapabíró, tartós polcokat gyártanak. A fém polc, vagyis más néven salgó polc náluk csavarmentes kivitelű, ezáltal nagyon könnyű összerakni és szétszedni. Az összeszerelést a cég igény szerint megcsinálja, így a vevőnek még azzal sem kell babrálnia. Úgy éreztem, muszáj őket felhívnom, ezt meg is tettem. Azt mondták, hogy mivel nekünk egy két kisebb polcra volt szükségünk – lényegében ugyanolyanokra, mint amilyenek a mostaniak – elég volt, hogy elküldöm nekik elektronikus úton a fotót arról, mik az elképzeléseink. A főnökömnek is átküldtem az oldalt és megdicsért, hogy őket találtam meg az ügyünkkel, azt mondta, hallott már róluk és csupa jókat mondtak neki is a RackingLog-ról. Hamar megkaptam az ajánlatot és mivel nem volt senkinek kifogása, elfogadtuk azt. A megrendelés kiszállításának időpontját előre egyeztettük, így mikor a cég kihozta a vadonatúj elemeket, ott tudtam lenni. Úgy kértük, hogy ők szereljék össze a fém polcokat, amiket készségesen meg is csináltak. Megkaptuk minden garanciapapírt és számlát, amin az ajánlatban szereplő ár szerepelt. Nem vertek át minket, igazán lelkiismeretesen dolgoztak és tökéletes munkát végeztek.

Mindenkinek szívből ajánlom a RackingLog-ot, aki szeretne az irodájába, otthonába, raktárába minőségi, csavarmentes, tanúsítvánnyal ellátott polcrendszert.