Munkahelyen ajándékkeresés gyorsan

Barátnőm újságíró, kis lapoknak és egy nagy napilapnak szokott írni, a nagy napilapnál állandó munkatárs. Nagyon húzósak szoktak lenni a napjai, ha éppen sok témája összegyűlök, de szereti magát mindig tevékenyen elfoglalni. Mivel már tinikorában az iskolaújságban is írt és szerkesztette, a sorsa úgymond eleve elrendeltetett, hogy ő márpedig ezzel fog foglalkozni élete végéig, hogy informálja, szórakoztassa és lekösse az embereket az írásával. És ami az egészhez hozzá tartozik, hogy nagyon jól csinálja, könnyed hangvételben, laza stílussal ír, mindenkivel megtalálva a hangsúlyt a cikkeiben, ezért népszerűségnek is örvend. Sokat dolgozik, de a barátaira mindig szakít időt és jókedvet. Amikor megbeszéltük, hogy ő fog közös barátnőnk számára, kis meglepetést vásárolni, mivel meghívott minket magához vacsorára, ezt is könnyű szerrel tudta elvállalni. A munkahelyén az interneten kezdett keresni kávékapszulát.

A kávékapszula nagyon kedvelt a baráti körünkben, nincs is jobb, amikor egy barátnős beszélgetés az élet nagy dolgairól, örömökről, bánatról egy csésze finom kávé mellett történik. Mindig szeretünk az ízekkel kísérletezni, újdonságokat kipróbálni. Julcsi barátnőm elmondása szerint, aki most a munkahelyén két cikk között keresgélte az éppen aktuális kedvenc ízesítésű, pörkölésű kávékapszulánkat. A nagy internetezése közben, ahol mintegy oknyomozói képességeit is megvillantotta, rátalált egy remek weboldalra, ahol ajándékokat lehet találni minden alkalomra, és ezen ajándékok kiválasztásában és összefogásában segít az üzemeltető cég. Oly módon, hogy meg lehet adni az adatokat, hogy a kinek, milyen nemű, életkorú személynek keresünk meglepetést, nem szólván arról, hogy még az alkalom is kiválasztható. De lehetőség nyílik arra, is hogy gyors kereséssel az éppen aktuálisan keresendő, jelen esetben nálunk a kávékapszula megtalálása legyen gyorsabb. Mindkét esetben nagyon könnyen a célunkhoz ért Julcsi barátnőm. Meglepve tapasztalta, hogy mennyire egyszerű ilyen módon megtalálni az aktuális meglepetésünket, és az is, hogy milyen nagy a termékkínálat kávékapszula téren. Mondjuk ezen mi nem is csodálkozunk, mert nagyon népszerű termék lett az utóbbi néhány évben, ahogy mi is, úgy mások is előszeretettel fogyasztják, nem csak azért mert könnyű elkészíteni, hogy csak berakja az ember a kávégépbe, a kép egy kis lyukat csinál a kávékapszulára majd azon keresztül magas nyomással forró víz megy át rajta, és készen is van a kávénk, ami forrón, ínycsiklandozóan gőzölög előttünk. A másik nagy vívmánya a kis kávékapszuláknak, hogy ezer -féle és fajta ízesítésben, erősségben és kávébab fajtában árusítják. Mindenki meg tudja találni a számára, az ízvilágának megfelelő kávékapszulát.

Julcsi barátnőm is ebbe az esetbe futott bele, ennél a remek honlapnál, akik a keresés és a szűrés eredményeképpen, számos terméket felhoztak. Nagyon kellett arra törekedni, hogy olyan kiváló minőséget tudjon választani, ami meglepetésnek is alkalmas, ez sem volt nehéz, mert a cég csak kiváló, prémium minőségű termékeket listázott ki. A döntésben, hogy Julcsi melyik terméket is rendelje meg, a honlap és a vizualitásnak köszönhetően, egyszerűen ment, mivel a mellékelt fényképek a termékről, valamint a részletes termékleírás nagy segítséggel volt számára.

Maga a honlap működése is felettébb érdekelte az újságíró barátnőmet, mivel minden ilyen új nézőpont egy új cikket is jelenthet akar számára. Ugyanis a cég, akinek az oldalán kiválasztotta a kávékapszulát, egy kvázi közvetítő oldal, ami összegyűjti a legjobb ajánlatokat számunkra és azt kínálja fel, majd amikor kiválasztottuk a terméket átirányít egy másik oldalra, hol meg is lehet a terméket rendelni. Nagyszerű megoldás olyan időhiánnyal rendelkező személynek, mint a barátnőm, mivel nem kell számára számos oldalt végigböngésznie,hanem itt a remek oldal és cég, aki mindezt megteszi helyette és a legjobbat kínálja fel, neki más csak az a dolga, hogy megrendelje. Meg is rendelte, és természetesen a szállítással és a kávékapszula minőségével sem volt probléma, minden maximálisan jó volt. A vacsora után meg is kóstoltuk, hogy milyen is a rendelt cikk, mindenki hümmögve fogyasztotta a kávét. Nincs is jobb érzés, mint egy finom vacsora után egy remek kávé. Erre mondta Julcsi, hogy de van, amikor ezért a kávékapszuláért keveset kell tenned, mert egy remek oldal tálcán kínálja számodra.