Mire jók a hírportálok

computer-472016_640Azt gondolom, hogy a hírportálokról megoszlik az emberek véleménye. Van amit sokan böngésznek folyton, és olyan is, amit nem igazán. Mitől függ a népszerűsége a portáloknak? Szerintem erre nincs megfelelő válasz.

Számos dolog befolyásolja egy-egy oldal látogatottságát, népszerűségét. Éppen aktuális dolgokkal foglalkozik e, vagy sem, vagy hogy éppen most felkapott e az a téma.

Az oldal témája is befolyásoló, hiszen számos lehetőség közül választhatunk. Lehet főzéssel, sütéssel kapcsolatos, lehet sporttal, vagy valamilyen hobbyval, vagy éppen politikával. Persze ezen felül is számos oldal van, és bőven sorolhatnám még. Az utóbbit illetően, ha mondjuk vegyesen ad híreket a politikai nézetekről, akkor sokan látogathatják azzal ellentétben, ha csak egy politikai nézetet képviselne. Igaz talán ezekből az oldalakból van a legkevesebb, hiszen mindenkinek hajlik valamerre a keze. Itt is arról szól a dolog, hogy ki fizeti a legtöbbet szerintem, de ebbe nem igazán mennék bele.

A hírportálok témája is igen változó, és az életkor is befolyásolja. Egy fiatal nem fog egy főzős oldalt nézegetni, egy nővel ellentétben. Én kimondottan szeretem ezeket a főzős oldalakat, hiszen mindennapos probléma, hogy éppen mit főzzek. Elég nagy a család, és persze mindenki mást szeret, ezért jó a változatosság.

Összességében mindenkinek érdemes a hírportálokat néznie, olvasnia, csak meg kell találnia a magának megfelelőt.