Így találtam rá a natúr szappanra az interneten

Szerintem a legegyszerűbben az ember az internetről tud tájékozódni. Csak beírjuk a keresőbe, ami éppen érdekel minket és már pár perc, vagy akár pár másodperc alatt megtalálhatjuk a cikket, ami minket érdekel. Az emberek többsége már az interneten olvassa a híreket is, vannak kifejezetten erre kifejlesztett hírportálok, amiket az emberek gyakran látogatnak, és ott olvassák a cikkeket. Néha én is szoktam ezeken a hírportálokon szörfölni, de általában annyi dolgom van, hogy néha csak este jutnék el odáig, hogy elolvassam a híreket. Addigra viszont napközben már a hírek megtalálnak engem, mert vagy a rádióban hallok valamit, esetleg a kollégák és barátok mesélik, hogy mit olvastak, vagy éppen este főzés közben, ha éppen megy a tévé, akkor onnan szerzem az információkat. Bár tény, hogy a tévé igen ritkán van bekapcsolva, inkább zenét szoktam hallgatni főzés közben, vagy beteszek egy filmet és azt nézem, illetve hallgatom a háttérben.

A hírportálokon is meg lehet találni rengeteg reklámot, van, ami érdekesnek bizonyul és esetleg rákattintok, hogy megnézzem – ez általában ruháknál, könyveknél és kozmetikai termékeknél fordul elő -, mit is rejt a reklám. Egyszer így találtam rá egy nagyon jó weboldalra, ahonnan azóta a natúr kozmetikai termékeimet rendelem, de elsősorban a kézműves natúr szappan az, ami már elsőre is feltűnt nekem a honlapon. Tudtam, hogy nekem az kelleni fog minél előbb, hiszen már vagy ezer éve szeretnék egy ilyen szappant kipróbálni. Gyorsan döntöttem is, és már aznap utánakerestem a cégnek, megnéztem a véleményeket róluk, utánajártam annak is, hogy az én bőrtípusomnak melyik szappan felel meg, és már rendeltem is őket. Ez egy hónapja volt és azóta is használom a szappant. Nagyon bevált és szeretem, így úgy döntöttem, hogy mivel már látom, hogy mennyire jó ez a szappan, anyukámnak és a páromnak is veszek egyet-egyet belőlük, hogy ők is kipróbálhassák.

Megrendeltem a szappanokat, és amint megérkeztek, másnap már oda is adtam nekik. Nagyon örültek neki, elmeséltem, hogy én mióta használom és, hogy tényleg beválik, úgyhogy aznap már ők is elkezdték használni. Az a jó ebben a szappanban, hogy csak is kizárólag természetes anyagokból készül, semmi olyat nem tartalmaz, ami káros lehet a bőrünkre. Nincs benne se illatanyag, se tartósítószer, és még minőségellenőrzést is végeznek rajtuk. Ennél jobbat már el sem lehetne képzelni, nem? Sőt, a honlapon ott áll feketén fehéren, hogy még pénz visszafizetési garanciát is vállalnak. Aminek szintén örültem, az az volt, hogy egy szappan esetében is ingyenes a kiszállítás, így azért sem kellett fizetnem. Engem teljesen meggyőztek.

Valószínűleg magamnak is betárazok még jó pár szappannal, mert, ha megyünk nyaralni, mindenképp szeretnék vinni magammal belőle, vétek lenne abbahagyni akár csak egy napra is a használatát! Pont múltkor gondoltam bele, milyen furcsa lenne, ha aznap nem találom meg azt a reklámot a hírportál oldalán, mert akkor valószínűleg azóta se ismerném ezt a weboldalt és akkor ki tudja, hogy mennyi ideig kellene még a káros bolti tusfürdőket használnom. Nem is értem, hogy az emberek, miért nem ilyet használnak, miért azt használják, ami a bőrünkre rossz hatással van. Mindenesetre én boldog vagyok, hogy rátaláltam a natúr szappanokra, most már sokkal szebb és egészségesebb a bőröm!