Egy kicsit tovább tartott a megfelelő cég megtalálása az ablakszigetelés elvégzéséhez, de azt hiszem teljes mértékben megérte!

Régóta esedékes volt már egy teljes ablakcsere a házunkon, ezért az elmúlt időszakban szinte másról sem szólt az életem, minthogy megtaláljam a tökéletes lehetőséget, hogy minél olcsóbban, de nyilván a lehető legprofibban jöjjek ki mindebből. Ez utóbbi szempont persze jóval előbbre való is volt mint az azt megelőző, így aztán annyit azért elmondhatok, hogy nyilvánvalóan nem a legolcsóbb céget választottam végül ki. Az ablakszigetelés mint olyan egyébként is elég fontos szempont volt számomra már jó ideje, hogy őszinte legyek eszembe sem jutott volna kihagyni anno az építkezés idején a házból, de sajnos nem lehet egyszerre annyi mindent bírni pénzügyileg mint egyébként szeretnénk, így aztán az a helyzet állt elő, hogy kénytelen voltam egy kicsit halasztani a dolgon. Nem mondanám, hogy feltétlenül jól esett, hogy pont egy ilyen számomra fontos dolgot kellett kihagyjak, de hát ez van, valahol meg kellett tudni húzni a féket így útközben.

Szóval keresgéltem gőzerővel a megfelelő helyet, de nem igazán tudtam, hogy pontosan hol is érdemes ilyesmivel próbálkozni. Az internet nyilván egy nagyon jó hely erre, de ott is aztán van több száz weboldal, ami igyekszik ugyanazokat a szolgáltatásokat eladni csak különböző módokon és embereken keresztül, nyilván. Szóval ezt szerettem volna valahogy kiküszöbölni, mármint azt, hogy esetleg ne elég körültekintően intézzem el a cégválasztást, így aztán úgy alakult, hogy elég sokáig időztem a dologgal. Alapvetően mivel nem egy annyira sokáig tartó munkáról van szó, ezért úgy éreztem, hogy egy kicsit ráérek ilyesmivel pepecselni, elvégre a minőség itt most fontosabb mint az, hogy villámgyorsan fent legyen. Ráadásul az ablakszigetelés elsősorban a téli időszakra hasznos számomra, tekintve, hogy a nyári hőséget sokkal jobban elviselem mint a téli fagyokat, így aztán annak köszönhetően, hogy a tél egyelőre nem igazán várható a közeljövőben ugyancsak nagy megnyugvással vágtam bele a hosszúra nyúló kutakodásba. Szerencsére azt azért elmondhatjuk, hogy nagyon jó a választék ha az ember célja a megfelelő ablakszigetelés, így inkább a bőség zavarával kellett megküzdenem, semmint azzal a problémával, hogy nem találok senkit sem, akire rá merném bízni a megbízást, illetve akinek szívesen fizetném ki a munkát.

Végül találtam is egy sok helyen felbukkanó, nagyon jó minősítésű céget, akik profin és villámgyorsan megcsinálták nekem a kért munkát, ezzel együtt pedig utólag tényleg úgy érzem, hogy érdemes volt egy kicsivel több időt minderre rászánni és még azt sem bántam meg, hogy emiatt valamivel többet kellett foglalkozzak a dologgal, mint ténylegesen szerettem volna. Azt tudom javasolni másnak is, hogyha minőségi munkára vágyik mindenképpen adjon időt a dolognak, nem fogja megbánni!